Hírek, aktualitások: Általános

Elfogadtuk-gyakoroltuk-megcsináltuk! 2021. május 20. 14:00 Elfogadtuk-gyakoroltuk-megcsináltuk!

A Pécsi Első Lions Clubot sem tántoríthatta el az eső, a hideg, sem annak a híre, hogy akár jogdíjat is fizethet. Ebben a táncban rejlő lendület sodrásának nehéz ellenállni és aki kipróbálja, az részese lehet egy csodának! Tényleg átadja, felerősíti az örömöt és a boldogság érzését. A lioni összefogás közös érzését élhettük át, adjuk tovább! Csodás érzés!

bővebben arrow_forward
Húsvéti csokiadomány 2021 2021. március 22. 12:00 Húsvéti csokiadomány 2021

Az ünnep közeledtével ismét csoki adományt gyűjt a Pécsi Első Lions Club a gyermekek öröméért. Ahogy az elmúlt évben, idén is kapcsolódnak egy országos, jól sikerült projekthez. Kihelyezték újra adománygyűjtő dobozaikat. Kérjük, és biztatjuk hogy csokiadományaikkal segítsék és vegyenek részt a rászoruló gyermekek húsvéti ajándékozásában.

bővebben arrow_forward
Ismét meghallottuk a kérést 2020. december 21. 18:00 Ismét meghallottuk a kérést

Tagtársunk súgott, itt nagy szükség lenne segítségre. Meghallva a kérést, ismét segített a Pécsi Első Lions Club. Tartós élelmiszerrel, higiéniai termékekkel és tisztítószerekkel lepték meg azt a családot, ahol komoly anyagi nehézségekkel küzdve neveli édesapja a 8 éves gyermekét. Szem nem maradt szárazon.

bővebben arrow_forward
Falatnyi szeretet 2020. december 19. 16:00 Falatnyi szeretet

Nem csak ”Egy falatka szeretet”, amit a Pécsi Lions Club továbbítani tud az ünnepek előtt az önzetlen, jó szándékú emberek felajánlásainak köszönhetően. A város különböző pontjain kihelyezett dobozok hamar megteltek, ezáltal nagyon sok gyermek ünnepi öröméhez tudnak hozzájárulni.

bővebben arrow_forward
Advent_2020 2020. november 29. 17:00 Advent_2020

Minden szempontból más ez az év, de a segítő szándék változatlan a Pécsi Első Lions Clubnál. Az idei évben is adományért cserébe ajánljuk kincseinket. Válogass kedvedre és segítsd munkánkat, hogy az ünnep szebb lehessen azoknak is, akiknek ebben a pandémiával nehezített helyzetben is nagy szükségük van segítségre. Vigyázzunk egymásra, segítsük a rászorulókat!

bővebben arrow_forward
A Pécsi Első LC 30 éves jubileumi záró klubülése 2020. július 03. 11:00 A Pécsi Első LC 30 éves jubileumi záró klubülése

A Pécsi Első LC 2020. július 3-án megtartotta 30. jubileumi évét lezáró klubülését, ahol dr. Farkas Zoltán alapító elnök átadta az elnöki láncot a következő klubelnöknek, Hajdu Katának, és meleg szavakkal bíztatta őt és klubtársait az eddig elért és kitűzött célok, feladatok továbbvitelére, és a 2020-2021-es évre vállalt és célul kitűzött feladatok sikeres ellátására.

bővebben arrow_forward
Amikor egy lions is segítségre szorul 2020. június 02. 09:00 Amikor egy lions is segítségre szorul

Minden háznál jól jön egy kis segítség, de akkor, amikor a mozgásában akadályozott, karanténban lévő társunkról van szó, nem kérdés az, hogy a hívó szó bármilyen halk is meghallgatásra találjon. Baluka Attila füle erre a sóhajra kihegyezve volt, és idejét, energiáját bevetve segítette lions társunkat az udvara rendbetételének nehéz munkájában.

bővebben arrow_forward
Hála és köszönet 2020. április 11. 00:00 Hála és köszönet

Baranyából kiindulva az ablakokba sorra kerülnek ki a szívecskék. Nem csak az egészségügyi dolgozókért, s nem csak róluk szól ez a közösségi kiállás, hanem mindazoknak köszönetet mondanak így, hálát és tiszteletet mutatva a munkájukért, akik a koronavírus-veszély ellenére nap, mint nap eljárnak dolgozni.

bővebben arrow_forward
Advent 2019 2019. december 23. 18:00 Advent 2019

A Pécsi Rotary Club a Nádor szálló homlokzatán kialakította az ország legnagyobb adventi naptárát ahol advent minden napján pontosan 17 órakor felvillan és kinyílik az „adventi naptár” egy ablaka, és a nagyszámú közönség ott tudja meg, ki kapja, a klub által szervezett támogatást,

bővebben arrow_forward

Hír archívum:


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba