Dakovoi tenisztalálkozó

Klubunkat képviselte ebben az évben a Kolbert házaspár és 3 baráti versenyző mellett szurkolóként Pálfi Ida, Ribarics Ildikó, Pávics Ivo és a Baán házaspár.A nemes küzdelemben ezúttal egy 3. helyezést sikerült elérni a mérkőzéseken, de az igazi eredményt a klubok közti kapcsolat ápolása és közös céljaink kölcsönös segítése jelenti, ami a két klub között nagyon szoros kapocsként működik.

Az esti eredményhirdetés után a napot egy jó hangulatú, baráti zenés vacsora est zárta, ahol a tradicionális horvát muzsika dallamai még táncra is perdítették a versengőket.

  

A torna humanitárius célú volt, ahol az adományként összegyűlt pénzt egy  kerekesszékes kisgyermek önálló lépéseihez segítő kezelésre ajánlotta és szervezte a Dakovo Teniszklub. Őszintén reméljük és bízunk ennek a kezelésnek teljes sikerességében

We – serve!
Játszani jó! Segíteni még jobb!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba