Regatta 2024

A XXIV. LIONS CUP pécsi hajója újra szerveződőt a barátság kötelékén keresztül, amit a vitorlázás szeretete már jó pár éve összekovácsolt. Idén a helyszín a horvátországi Rogoznica  Marina Frapa csodás kikötője, ahol hűvösre forduló, de csodálatos napsütéses idő fogadta a vitorlázni vágyókat.

A MIDI kategória  Dufour 412 típusú gyönyörű hajójával várta a lelkes és vidám baráti csapat izgatottan a rajtot. Erről csupán a szél nem tudott, mivel a kezdeti lendület után alábbhagyott, igy a hajók nem a széllel, hanem annak hiányával kellett, hogy küzdjenek.
Másnap viszont épp ellenkezően. Erős és kissé kiszámíthatatlan erejével tette izgalmassá a versengést.
A befutó 41 hajó eredményeit összesítve ismét az élmezőnyben kategóriája 4. helyezését érte el a Pécsi Első Lions Club csapata. A három másik magyar hajó is az élbolyban végzett és éremszerzőként hozták el a pálmát a rutinos hajósnemzet hajói elől.

A vitorlázás örömét nem csupán a hajón lévők élték át. Akik nem szálltak hajóra, Razanba kirándulva az Adria cakkolt partjáról gyönyörködhettek a 42 hajóból álló flotta látványában.
Magyar zászlónk messziről jelezte barátaink helyzetét. Korábbi 3. 4. és 2. azaz holtversenyben 1. helyezéseiket emlegetve ismét a JÖVŐRE ISMÉT VELETEK! búcsúszavakkal köszöntek el egymástól.

16 országból, közel 400 lion jött össze, hogy a drogfüggés elleni küzdelemben részt tudjon venni.


 We – serve! Szolgálunk!  


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
10300002-13416136-00014901

cím: 7625 Pécs,
Antal utca 13. 2.a.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba