Szinházban a lionokkal

A Moravetz-Szolnoki: Omega a csődör című bemutató előtti teltházas előadását vastapssal köszönte meg a művészeknek a Pécsi Első Lions Club meghívott barátai, ismerősei.A humoros zenés darab megnevettette, kikapcsolta és a végén komolyan elgondolkodtatta barátainkat az élet nagy dolgairól: szeretet, barátság, küzdelem, szerelem mellett az elmúlás, a fájdalom is megjelent a színészek csodás játéka által a színpadon, amit hatalmas tapsviharral és hálás szívvel köszönt meg a közönség. Tetszését adományaikkal is kifejezték, amit az adománydobozunk bőséges tartalma is igazol.

Ennek a rendezvényünknek köszönhetően jó pár beszélő eszköz vásárlásával fogjuk tudni kitűzött célunkat teljesíteni és segíteni vak, és gyengén látó partnereinket.

We – serve!
Mert segíteni jó!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba