Lionok teniszversenye

Fáradozásunk és örömteli készülődésünk nem lett hiábavaló. Nagyon jó hangulatú és örömteli napon vehetett részt több mint 50 versenyző, kisérők és a segítők, igy 80 fő részvételével zajlott rendezvényünk június 8-án.

            

A nevezések alapján a gondosan elkészített sorsolásnak megfelelően egész nap zajlottak a mérkőzések, 6 verseny- számban mindenki megtalálta a maga partnerét és ellenfelét. Külön köszönet ezért a Pécsi Elektromos Sportegyesületnek a csodálatos zöld, gondozott természeti környezetében a helyszín biztosításáért, valamint a verseny gördülékeny lebonyolításáért. Nem hiányzott a hűtött ital, Varga Tamás és csapata jóvoltából. A reggeli-ebéd-vacsora ellátásról pedig a Gömbi Húsbolt gondoskodott házias izekkel. Pattogott is a labda, küzdött mindenki becsülettel az eredményért és a lions teniszkupákért. Az sem volt bánatos, aki csupán érmet kapott, hisz sport- és új lionsbarátság élményével  gazdagodott. 

A verseny idejére a kisérőknek szervezett kulturális programra a  Zsolnay negyed látogatására Ribarics Ildikó és Pávics János Ivo kisérte vendégeinket. Köszönet a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Szervezetnek ezért a támogatásért. Horvátországi testvérklubunk Djakovóból  7 fős delegációval érkezett. Napközben a két klub több mint 30 éves barátságát megalapozó (volt kormányzók) beszélgetett a közös élményekről és kölcsönös ajándékozással tették ismét emlékezetessé a találkozást.

          

Késő délután a verseny az eredményhirdetéssel zárult. Hunyadi János első alkormányzó úr köszöntője és a lions himnusz elhangzása után pár mondattal, gondolattal erősítette a lions érzést a jelenlévők szívében, majd a helyezettek átvehették a megérdemelt kupákat és érmeket ami mellé még egy-egy üveg bort és nyirokmasszázs kupont is kaptak a dijazottak.

         

Egy emberként, odaadó munkával összefogva dolgozott klubunk, igazi lions szivdobogással. Kolbert Imre ötletete, nagyon jó talajra talált a salakon. A sportolók örömmel mérkőztek és a nap végére mindenki, játékos és kisérő egyaránt támogató segítő partnerként győztesen vonult le a pályáról és köszönt el ez az élményteli nap végén. Nap végén a vacsora és az esti beszélgetést tűzijáték zárta, szintén támogatói felajánlással.

Klubunk ismét több száz ezer forint adományt - köszönhetően a résztvevőknek és a külső támogatóinknak – tud a vak és gyengén látók  tanulmányai támogatására fordítani.

Hálás köszönet minden segítőnknek aki hozzájárult ahhoz, hogy céljaink teljesüljenek.   

We – serve!  Szolgálunk!

 

eredmények

női egyéni

1. helyezett

Dr. Buczkó Emma

 

2. helyezett

Kósa Kati

 

3. helyezett

Sütő Fanni, Zichy Márti

férfi egyéni 55-

1. helyezett

Magyar Attila

 

2. helyezett

Gömöry Péter

 

3. helyezett

Pál Kálmán, Jankó Ernő

férfi egyéni 55+

1. helyezett

Theisz József

 

2. helyezett

Póczonyi Zsolt

 

3. helyezett

Kelemen Tamás, Vörös Zsolt

férfi páros 110-

1. helyezett

Pálmai Péter-Vidák Imre

 

2. helyezett

Takáts Szilárd-Papp Jenő

 

3. helyezett

Theisz József-Magyar Attila,          Maják János- Hermec Rudolf

férfi páros 110+

1. helyezett

Kulcsár László-Patkó Balázs

 

2. helyezett

Kelemen Tamás+Fehér István

 

3. helyezett

Oláh Csaba-Kolbert Imre, Simon Mihály-Rózahegyi László

vegyes páros

1. helyezett

Lecoszky Ágnes-Póczonyi Zsolt

 

2. helyezett

Sütő Fanni- Benkó Nándor

 

3. helyezett

Dr. Buczkó Emma-Vastag Marcell, Kolbertné Erika és Kolbert Imre


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
10300002-13416136-00014901

cím: 7625 Pécs,
Antal utca 13. 2.a.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba