Orgonakoncert énekhanggal

Kikapcsolódásra invitáltuk barátainkat, ismerőseinket.
Igazi kikapcsolódás lett még azon barátunknak is, aki őszinte elragadtatással mondta, az Ő füle a könnyed dallamokhoz szokott, igy lesz ezután is, de itt most ezek a hangok elvarázsolták és köszönte az élményt mert nagyon jól érezte magát.

A zenehallgatás mellett klubunk nagyösszegű adományhoz jutott barátaink és pártoló ismerőseink nagylelkű adományai révén. Kincstárnokunk  az ingyenes  zenei produkció  ellenére elismerő mosollyal nyugtázta, hogy nagyon sikeres volt ez a rendezvényünk is. Adományozóink segitségével ismét a vak- és gyengén látó társainknak tudunk segítséget nyújtani. Ebben a lions évben célunk, hogy minél több olyan telefonhoz jussanak, ami beszédhanggal segíti mindennapi életüket.

Örömmel köszönthettük körünkben Hégely Péter kormányzót is, aki velünk együtt hallgatta F. Mendelssohn zenéjét.


Hálásan köszönjük mindenki adományát és a segítségét a segítő munkánkhoz.

We – serve!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
10300002-13416136-00014901

cím: 7625 Pécs,
Antal utca 13. 2.a.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba