VGYOSZ hagyomány őrző támogatása

Tanulmányi pályázatban segített 100eFt-os adományával a Pécsi Első Lions Club

A Pécsi Első Lions Club évek óta anyagi támogatást nyújt a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesületének. Ez évi „utolsó” felajánlásunk eredményeként, az Egyesület tanulmányi pályázatot írt ki. Az idei évben kiírt segédeszköz beszerzéssel kapcsolatos és a tanulmányi pályázatra összesen 22 pályázat érkezett be, melynek mindegyikét tudta az Egyesület támogatni.

A tanulmányi pályázatra 5 tanuló adta be pályázatát, és a felajánlott 100eFt-os adományt, egyenlően osztotta el köztük az Egyesület.
A 2020. november 12-én megtartott tanulmányi átadón a járványhelyzet jelenlegi intézkedései miatt sajnos nem mindenki tudott részt venni az ünnepségen. Klubunkat Hajdu Kata elnök és Kolbertné Nagy Erika krónikásunk képviselte.
Bögyös Zoltán elnök úr köszöntötte a megjelenteket, röviden beszámolt a pályázatról.
Klubunk elnöke, Hajdu Kata pár mondatban mesélt a Lions Szövetségről, klubunkról, és céljainkról, majd a pályázatot benyújtott tanulóknak átadta a támogatásokat. Meglepetésként bejelentette, hogy a Pécsi Első Lions Club ismételten egy 100eFt-os támogatásról döntött közgyűlésén, melyet látássérült fiatalok részére adományoznak, és miközben ott ünnepeltünk, az átutalás már meg is történt.

Szívből gratulálunk a nyertes pályázóknak, és örülünk, hogy ismét segíthettünk a rászoruló embertársainknak.

Hiszen jelmondatunk is a We serve – Szolgálunk!

Adni jó!!!!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba