Vendégségben 30.jubileumon

Klubunktól Hajdu Kata elnökasszony és Baluka Attila és a zóna szinte minden klubja képviseltette magát. Az ünnepséget megtisztelte jelenlétével Koncsik István kormányzó úr, Bálint Zsuzsa a 4. zóna elnökasszonya és Major Zoltán protokoll főnök úr is.

A balatonlellei klub igazán emlékezetessé varázsolta ezt a neves évfordulóját. Egy csodás zenélő órát adományozott a városnak, melyet a leleplezés után, Kenéz István polgármester úr ünnepélyes keretek között vett át. Ez az óra az elkövetkező időkben, minden óra 59. percében a szignált, azaz a „Békedal” két taktusát, majd egy csengettyűhangú dallamot fog lejátszani. Déli 12-kor pedig a Lions himnuszt hallhatják a város lakói, illetve az arra járók.  

Felemelő érzésben volt részük a meghívottaknak, a város arra járó lakóival és az ide látógató turistákkal együtt hallgatni az óra megszólalását. A továbbiakban minden nap 8:00 órától 18:00 óráig, majd a nyári időszakban 23 óráig minden órában megszólal.

Az ünnepségen több alapító-, és jelenlegi klubtag kormányzói kitüntetést, és egyéb emléklapot vehetett át. A meghívott klubok képviselői  sem jöttek üres kézzel, köztük a Pécsi Első Lions Club elnökasszonya is ajándékkal kedveskedett és sok sikert, jó egészséget kívánt, lions barátsággal.

A hivatalos ünnepséget követően, fantasztikus vendéglátásban volt része a vendégeknek, melyet az Albatrosz Étterem tulajdonosa, egyben a klub tagja Bot László biztosított.

Továbbra is sok sikert és örömteli, eredményes Lions munkát a Balatonlelle Lions Clubnak!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba