Védelem a hideg ellen

Az idősotthon megszokott ebéd utáni csendjét megszakítva serényen hordták be a Pécsi Első Lions Club tagjai a zsákokba rejtett ruhaadományt, amivel szinte beborították az egész folyosót az Integrált Nappali Szociális Intézmény Pécs-Somogy VII. sz. Idősek Otthonában, és ezzel nagy örömet okozva az ott lévő klubtagoknak.

 

Az otthon lakói maszkjaik mögül pajkos kíváncsisággal kisérték figyelemmel a Lionok serénykedését és érdeklődve hallgatták  ahogy röviden  a 103 éves Lions mozgalom történetéről hallhattak, késöbb pedig ahogy a Lionok vállalt feladatai kerültek szóba, csak úgy záporoztak a kérdések, és jöttek sorra a kérések is, hogy mi mindenben éreznek szükséget, hol is lenne jó még a segítség ahhoz hogy még otthonosabbá tudják tenni a kis klubjukat. Beindították evvel újra a lionok gondolatait: van-e olyan amivel tudnak még itt újra segíteni?

Távozáskor  visszanézve a lions szíveket is melengette az érzés, látva azt hogy az idős emberek milyen nagy örömmel bontogatták a zsákokat,  próbálgatták  a meleg kabátokat, nadrágokat, pulóvereket.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba