Vak gyermekek pályázati támogatása

A Pécsi Első Lions Club 100 ezer forinttal támogatta a  VGYOSZ Bm-i Egyesülete által meghirdetett tanulmányi pályázatán résztvevő gyermekeket.

Immár hagyományt teremtő módon ismét átadásra került a club adománya a Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesület székházában. Ünnepélyessé tette az estet Berta Ada gyönyörű zongorajátéka és Kopa Dorottya fantasztikus szavalása. A gyermekek oldott viselkedése nevetgélése és fesztelen mozgása szinte feledtette a résztvevő szülők, egyesületi tagok és a PELC tagjaival, hogy ők bizony nem szemmel látják a környezetüket, érzik, és "látják" a szívükkel.

Fantasztikus érzékkel  vettek részt az estén, mozogtak a szük helyen, beszéltek mindennapjaikról, terveikről céljaikról. A nehézségeik leküzdése számukra természetes. Az az igyekezet pedig amivel  a látók világában helytállnak csodálatos és példaértékű!

We-serve


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba