Taggyűlés

Karantén idején, amikor teljesen megváltozott körülöttünk a vírusfenyegetettség miatt az élet, egyszer csak azon kapták magukat a Pécsi Első Lions Club tagjai, hogy a nehéz időszakban is hasonlóan gondolkodnak. 

Taggyűlés híján elkezdték keresni a modern kor lehetőségein keresztül egymást. Ki a skype-ot, más a messengert, mailt használva, de egyelőre a jól bevált telefon segítségével kiderült, hogy az ötletelgetés és a segítő szándék ott motoszkál mindannyiuk fejében, senki nem szűnt meg lions lenni!

Azon kívül, hogy maradj otthon, vigyázz magadra és egymásra, máris azzal folytatódott a diskurzus, hogyan is tovább, hol és hogyan tudunk segíteni összefogni ebben az időszakban?

Hamar egymásra találtak a klub tagjai a videokonferencia segítségével, és így április első hetében megtartották a karantén utáni első taggyűlésüket.

A jövő tervezése, húsvéti készülődés, a tisztségviselők választásának előkészítése, egyéb ügyeik megvitatása vált így lehetővé.

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba