Színház a lionokkal

2022. november 25-én, pénteken teltházas színházi előadásra invitálta pártoló barátait a Pécsi Első Lions Club. A A Pécsi Nemzeti Színházzal közös rendezvényre, szinte pillanatok alatt elkeltek a PNSZ Kamaratermében megrendezésre kerülő „Teljesen idegenek” című vígjáték, főpróbájára meghirdetett jegyek. 

Célként tűzte ki a PELC, hogy a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika Onkológiai osztályán lévő beteg gyermekek gyógyulását támogassa egy speciális testösszetétel vizsgáló berendezés megvásárlásával, e célját a PNSZ azonnal támogatta.

Az előadás előtt Hajdu Kata elnök asszony köszöntőjében elmondta és megköszönte a jelenlévőknek, hogy jegyvásárlásukkal 420.000,- Ft gyűlt össze, melyhez Horváth János úr az Y Cégcsoport tulajdonosa 250.000,- Ft egyéni adománnyal járult hozzá.

Így a rendezvény teljes bevétele 670.000,- Ft

amit dr. Tényiné dr. Csábi Györgyi professzor asszony a Gyermekgyógyászati Klinika igazgató-helyettes asszonya, köszönve elmondta, hogy ennek a műszernek  milyen komoly jelentősége van az onkológiai gyermekek kezelésében, és hálásan köszönte a jelenlévők és a Pécsi Első Lions Club támogatását.

A Pécsi Nemzeti Szin ház pedig remek előadásával felemelő és vidám estét szerzett minden jelenlévőnek.

Ennek a műszernek a megvásárlásának teljes összege remélhetőleg egy áprilisra tervezett báli rendezvény bevételével együtt teljes egészében sikerülni is fog.

Jó együtt lenni – még jobb együtt segíteni!
We - serve

 

A kapcsolodó videót az alábbi linken találhatják:

 

 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba