Lions jótékonysági koncert Pécsett a Kodály Központban

A Pécsi Első Lions Club jótékonysági koncertet rendezett, 2018. március 9-én a pécsi Kodály Központban.

A koncerten felléptek Váradi Marianna, a Pécsi Nemzeti Színház magánénekese, a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa, Boros Misi zongorista a Virtuózók felfedezettje, és a tanárnő tanítványai.

Mindketten személyesen is kötődnek a pécsi szülészeti klinikához - így örömmel csatlakoztak a jótékony kezdeményezéshez.

A koncert bevételéből egy olyan speciális eszköz megvásárlását támogattuk,- CTG monitor - amely a hasfalon keresztül lehetővé teszi a magzati szívhangok és a fájástevékenység mérését és regisztrálását, amely a jövő generációjának egészséges fejlődéséhez járul hozzá így biztosítva a szüléssel járó rizikó csökkentését, javítva ez által az egészséges gyermekek születésének arányát.

Az eszköz megvásárlásának anyagi feltételeit a Czeizel Intézettel közösen biztosítottuk.

Az új műszert a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ (PTE KK) Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája kapta meg ünnepélyes keretek között.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba