Jótékonysági bál a Pécsi Első Lions Club szervezésében

 

A vészhelyzet feloldását követően, gyorsan kellett cselekednünk, hogy minden feladatot le tudjunk egyeztetni és egy színvonalas programmal kedveskedjünk meghívott vendégeinknek.

A bál teljes bevételét a PTE Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika részére ajánlottuk fel, egy speciális inkubátor beszerzéséhez, mely a klinikán született újszülött babák biztonságos szállítását segíti.
A helyszínül kiválasztott Laterum étterem vezetője Gyenis László úr, nagyon nagy kedvezménnyel bocsájtotta rendelkezésünkre a báli termet, illetve a svédasztalos vacsorát. Ők ezzel járultak hozzá az inkubátor megvásárlásához. 


Két csodálatos tizenéves kislány bűvölte el zenei játékával a báli közönséget. Mindketten fogyatékkal élnek, nem a szemükkel és a fülükkel látnak, illetve hallanak, hanem a szívükkel.
Kopa Dorottya 8. osztályos vak kislány zongorázott, míg Bencze Sára 7. osztályos hallássérült kislány fuvolázott. Fellépésük után a nemzetközileg is elismert, Kozarics Viktor dress -  WhiteWedding Esküvői Ruhaszalon – csodálatos manökenjeivel bemutatta gyönyörű saját tervezésű kollekcióját, ezzel is emelve az est fényét.
Viktor támogatta azon kérésünket, miszerint a két kis fellépőnket is beöltöztessük, és „kiengedjük” a kifutóra. Természetesen vastaps kíséretében, Sári végig figyelve és ügyelve Dórira, bemutattak egy-egy ruhát. 


Óriási sikerük volt!

A fellépők, szereplők és minden segítő, - fodrászok, sminkes, fotós, és az öltöztetők – mindannyian ingyen álltak rendelkezésre a jószolgálati cél megvalósításáért, és adakoztak külön az inkubátor beszerzéséhez. Ezuton is köszönet jókedvü gázsimentes és támogató közreműködésükért. 

WhiteWedding Esküvői Ruhaszalon – Kozarics Viktor
Modellek: 
1. Erdei Heléna
2. Mester Luca
3. Palatinus Fanni
4. Szabó Barbara
5. Horváth Karina                                                  

SMINK:
-        Mester Luca – Mester Make Up
HAJ – Frizura elkészítés:
-        Hudák Eszter – Hairstylist Weddinghairstylist
-        Forró Édua – Hairstylist Weddinghairstylist
Fotós:
-        Borbás Betti – Borbásfotó
Öltöztetők:
-        Szakály Henriett
-        Németh Mónika

Rengeteg tombola adomány érkezett, és sokan, ellenére annak hogy nem tudtak eljönni a rendezvényre, a klubunk számlájára átutalták a regisztrációs díjat, illetve ajánlottak fel tombola adományt.
Szabóné Andreánszky Katalin alelnök asszony és férje Szabó László felajánlásával, a zenekar gondoskodott a bál jó hangulatáról.
Terveink szerint kb 500 eFt körüli adomány összeg már nagy sikernek számit.

Klubunk Kincstárnoka összesítésének várakozáson felüli összeg lett a vége. A sok-sok szervező és lelkes munka eredménye egy csodás este, jó hangulat, és az adomány végösszege 800.000,-Ft lett, amiért köszönet illet minden résztvevőt és Hajdu Kata elnökasszonyt, aki szívvel-lélekkel hatalmas energiákat mozgatva hozta össze ezt az estét.

We serve!  -  Szolgálunk!


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba