Hála és köszönet

Szív az ablakban

Baranyából kiindulva az ablakokba sorra kerülnek ki a szívecskék.
Nem csak az egészségügyi dolgozókért, s nem csak róluk szól ez a közösségi kiállás, hanem mindazoknak köszönetet mondanak így, hálát és tiszteletet mutatva a munkájukért, akik a koronavírus-veszély ellenére nap, mint nap eljárnak dolgozni. Az árufeltöltőknek, a fuvarozóknak, a tűzoltóknak, a rendőröknek, akik rendszeresen felveszik a munkát, hogy az otthonmaradók biztonságban legyenek és elkerüljék a járványt. Ez ugyan egy szimbolikus üzenet, de remélhetőleg eljut a híre az érintettekhez, és erőt ad nekik a mindennapi munkavégzéshez.

A Pécsi Első Lions Club tagjai közül is jó páran kiveszik a részüket ezen munkákból és végzik napi feladataikat az élvonalon, ezen körülmények között. Hála és köszönet nekik is a mindennapos áldozatos munkájukért, amit szívvel lélekkel és nagy-nagy alázattal, segítő empátiával  végeznek értünk, értetek.
Ők tagtársaink, a PELC oszlopos tagjai, akik közvetlen a  frontvonalon, logisztikai szervezők, vezető főorvosok, van aki a KEK azaz a Koronavírus Ellátó Központban,  más a plazmaszolgálatnál a tüdőgyulladás elleni vakcina képviselőjeként,  ápolási szakasszisztens, lelki tanácsadó és a hátrányos helyzetű emberek otthoni szakápolója is.  Ők a klubunkból végzik munkájukat nap mint nap és akik nevüket szerényen elhallgatva lions szívvel teszik dolgukat.
Nagyon büszkék vagyunk rájuk! Hála és köszönet nekik!

 

 


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba