Falatnyi szeretet

Nem csak ”falatnyi szeretet”, amit a Pécsi Lions Club továbbítani tud az ünnepek előtt az önzetlen, jó szándékú emberek felajánlásainak köszönhetően.  A város különböző pontjain kihelyezett dobozok hamar megteltek, ezáltal nagyon sok gyermek ünnepi öröméhez tudnak hozzájárulni.

 

Hajdu Kata elnök asszony és Szabóné Nógrádi Katalin titkár asszonyok szeretettel vitték el az adományokat, a VGYOSZ Baranya Megyei Egyesületébe. Bögyös Zoltán elnök úr örömmel tett ígéretet, hogy még az ünnepek előtt a rászoruló családokhoz eljuttatják a felajánlásokat. Nagyon sok jó szándékú ember segítette ezt a projektünket.
Az adományok összegyűjtésében az alábbi munkáltatók, cégek és vállalkozók:

-   az uránvárosi Delicatesse Élelmiszerbolt,

-   az ERFO Rehabilitációs Foglalkoztató Közhasznú Nonprofit Kft. 

-   és az LDSZ Vagyonvédelmi Kft 

segítették a Pécsi Első Lions Club tagjainak munkáját. 

-   a Pécsi Tudományegyetem több szervezeti egységei, mint a Rektori Kabinet, a Kancellária, a Kollégiumi Központ, a Klinikai Központ Igazgatása, a Közgazdaságtudományi Kar, és a PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium 1. számú Gyakorló Iskolájának tanulói és munkatársai, akik részéről a PTE Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikán a csoki adományokat átvette Györkő Béláné Manyika a klinika ápolásszakmai igazgató-helyettese, hogy eljuttassa azon gyemekeknek, akik az ünnepeket nem családi körben, hanem a korházban kénytelenek tölteni.

Nagy-nagy köszönet és hála önzetlen segítségükért, amit a rászoruló embertársaink nevében is köszönünk!

Együtt minden nagyobb öröm!
We - Serve – Szolgálunk!


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
10300002-13416136-00014901

cím: 7625 Pécs,
Antal utca 13. 2.a.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba