Évzáró parti 2020

Augusztus 30-án egy gyönyörü napsütéses vasárnapon a Marcsik tanyán, nagyon jól sikerült rendkívüli klubnapot tartottunk. Kötetlenül ünnepeltük meg a 2019-2020-as COVID vírus árnyékával terhelt Lions évet és indítottuk az új oroszlán-évet.
Szeretnénk és reméljük, hogy ez az év teljes, és sikeres lesz és pótolni tudjuk azokat korábbi teveinket is, melyeket a járvány miatt ebben az évben el kellett halasztanunk.
Sor került az elmaradt kitüntetések pótlására is, ahol dr.Veszprémi Béla és Baán Béla kormányzói kitüntetéseit dr.Farkas Zoltán örömmel adta át. Mód nyílott a közös ebéd és beszélgetés alatt a tervezgetésre és a kötetlen beszélgetések alatt ki-ki ötletelgetésével gondolatébresztésével készülni a következő közös évünkre.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba