Emlékezzünk Dr.Czeglédi Lászlóra

     

A hír amit kaptunk megrendítő, hogy Dr. Czeglédi László, a Magyar Lions mozgalom Alapító Atyja, első kormányzója a Pécsi Első Lions Club tiszteletbeli tagja, 2021. november 7-én elhunyt. 

Nagyszerű ember, oroszlán volt, akivel öröm volt együtt dolgozni, a We Serve – Szolgálunk szellemében a rászoruló embertársainkért. Mindenkor számíthattunk a mozgalmunkban szerzett tapasztalatára, emberségére.

Hosszú évekig együttműködött klubunkkal, tanácsaival segítette munkánkat. Megtisztelő volt számunkra, hogy elfogadta a felkérést, a Tiszteletbeli Tagságot! Büszkék lehetünk Rá!

Személyisége, tapasztalata nagy elismerést váltott ki Pécsett is a Lions Club baráti, ismerősi körében. Nagysikerű előadást tartott a Lions mozgalom hazai történetéről a „Beszélgető Lions Esték” rendezvényünkön. Terveztünk jövő évre is egy hasonló eseményt. Ez volt az a terv, ami már nem teljesülhet!

Drága Lions Barátunk, Kedves Laci!

Fájó szívvel búcsúzunk Tőled a Pécsi Lionok, Barátaid és a pécsi ismerőseid.
Munkásságod, emléked, szívünkben örökké élni fog.

 

                    dr. Farkas Zoltán                                                     Hajdu Kata
                     PELC alapító tag                                              PELC elnök 2021-2022


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba