Elfogadtuk-gyakoroltuk-megcsináltuk!

Nagy-nagy örömünkre vált!

Élvezettel és örömmel tanultuk a lépéseket és gyakoroltunk a Normandia Lions Clubban - velük együtt, közösen. Pártoló tagjuk Márfi Hajni vezette a táncórákat, ami élmény marad a három különböző országból éppen itt vendégeskedő cserediákjaiknak is. Az Ő fiatalos lendületük összeadva a közös szándékkal a zene sodrásával tényleg belülről csalt elő valami különlegeset.

Hiszen ez a tánc tényleg más, ha kipróbálod meglátod!

Az eredeti tánc koreográfusának összefoglalója, a kihívás lényegéről:
"A boldogságot akartuk megmutatni. Az afrikaiak, főleg az angolaiak egyszerűségét. Azt, hogy lehetséges a boldogság, még akkor is, ha semmid nincs, vagy ha olyan időket élünk, mint most a világjárvány kellős közepette.”

Gyakorlásunk felvételeit nagyon vidám hangulatban vettük fel pécsi társklubunknál a Normandia Lions Clubnál.
Hiszünk a zene, a tánc és a kultúra összetartó erejében, és ezzel a videóval mi is szeretnénk vidám perceket szerezni és köszönetet mondani mindenkinek, aki a járványhelyzetben erőn felül teljesített.”

A Lions Clubok Magyarországi Szövetsége által támogatott, 10 városban működő Lionok közreműködésével elkészült a csatolt videófilm is.

https://www.facebook.com/gusztav.boronkay/videos/4794567150557877

A Jerusalema a dél-afrikai Master KG és Nomcembo dala. Több mint 360 millióan hallgatták meg a világban. A lépéseket sok száz baráti társaság, munkahelyi közösség tanulta meg, majd töltötte fel a videókat a közösségi oldalakra


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba