Egyetlen napon 3 adomány

Egyetlen napon 3 adomány

Egyetlen napon  3 helyre is jutott tartós élelmiszercsomag a PELC tagjaitól összegyűjtött adományból. Pécs-Somogy, Pécs-Vasas, és a Keleti városrészben (Fekete gyémánt tér) is adakoztunk. A mélyszegénységben élő családok könnyek között köszönve mondták el, hogy ez a kis csomag milyen hosszú időre egészíti és segíti ki a napi bevásárlási  gondjaikat.
Újonnan avatott tagtársunk, akit az alakulástól eltelt 30 évet záró és a vírusveszély fenyegetése alatt megtartott  évzárón avattunk, hívta fel a figyelmet arra, hogy vannak családok akik nagyon nehezen oldják meg a mindennapok gondjait. A szociális munkásokkal, háziorvosokkal egyeztetve a sok száz ember közül kiválasztottak három családot, ahova a Lions adomány biztosan nagyon jó helyre kerül. Igy már az sem volt kérdés hogy ez a tartós élelmiszercsomag hova kerüljön.
Jó volt látni, hogy egy kis odafigyeléssel, mennyi szívet meg lehet melengetni. Hiszen a boldogság ott található, ahol manapság senki sem keresi; az alázatban és a szolgálatban.

Ezért is a  Lionok legfőbb jelszava: We serve – Szolgálunk


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba