Dakovoi találkozó

17. Lions Tenisz Kupa

Sokadik alkalommal vett részt a Pécsi Első Lions Klub a horvátországi Dakovo Lions club által szervezett nemzetközi tenisztornáján. Klubunkat versenyzőként Kolbert Imre barátunk képviselte. Pávics Ivo és Szabóné Andreánszky Katalin a férjével szurkolt neki a nemes küzdelemben. A pihenő időben a szervezők bemutatták a Lipicai ménes közelben található istállóját, melyet korábban II. Erzsébet királynő is meglátogatott. Az esti eredményhirdetés után egy jó hangulatú, baráti zenés vacsora esttel zárult a sikeres rendezvény. A torna humanitárius célú volt, minden összegyűlt pénzt a Dakovo teniszklubnak ajánlottak fel fiatal teniszezők fejlesztésére.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba