Büszkélkedünk

2023. május 19-én tartotta Lions Szövetségünk a 2022 – 2023 évi Konvencióját. Klubunkat Baán Béla a 2023 – 24 évi megválasztott elnök és dr. Farkas Zoltán alapító tag, volt klubelnök és volt kormányzó, PDG képviselte.

Klubunk alapításának 2020 évben volt a 30. évfordulója. A pandémia, a covid helyzet azonban meggátolta, hogy a szokott színvonalú megemlékezést szervezzünk. Szerényen, kevesebb vendéggel, szinte a magunk számára a megemlékezést, ahogy a pandemiás helyzet engedte megtartottuk.

A Kormányzóság részéről a klub vezetése által javasolt, a jó munkát elismerő okleveleket megkapták a tagjaink, de a Pécsi Első Lions Clubnak a 30 éves munkájának elismerésére nem került sor és a két 30. éves alapító tag is kimaradt a hosszú kitartó munkájuk elismeréséből.

A Pécsi Első Lions Club részére a tegnapi napon Koncsik István kormányzó átadta a klubunknak, az „Elismerő oklevelet” Nagy büszkeséggel tesszük közzé, hisz ez az oklevél szól nem csupán annak a lassan 33 évnek, szól azoknak a volt és jelenlegi Lion tagoknak, akik:

Idézet az oklevélből:
„odaadó szolgálatot, cselekvő szolidaritást, a folyamatos megújulási, töretlen lendületet,
önzetlen segítséget és a széleskörű nemzetközi kapcsolatokat, amellyel a lions mozgalom hírnevét  sikerrel vitték és terjesztették Pécs városában, hazánkban és határainkon túl egyaránt.”

Alapító tagunk dr. Farkas Zoltán szavai:

Engedjétek meg, hogy egy személyes megjegyzést tegyek.
Én már tudom, milyen 33 évig a jelmondatunk szerint „SZOLGÁLNI”
Van, volt és lesz benne lemondás is, de több volt a jóleső érzés,
hogy segítettem, segítettünk és ismét segítünk!

” segíteni adni, adni Jó! ”

Barátsággal ,

Dr. Farkas Zoltán
alapító tag
többszörös volt elnök
PDG volt kormányzó


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba