Adventi készülődés

A Pécsi Első Lions Club adventi ajándéközönnel készül. 
Teszi annak ellenére, hogy a korábbi évek megszokott vására ugyan „elmarad”, de a támogató barátai és ismerősei viszont ismét várják hogy adományukért cserébe megajándékozzák őket. Ennek bevételét pedig vak- és gyengénlátó társaink adományozására tudja forditani.
Ehhez jó hangulatban szorgos kezek munkájával elkészültek a kis mécsesek bébiételes üvegcsékből, filléres kellékekkel és hatalmas lelkesedéssel.A gyermekekről se feledkezik el klubunk.

Idén még több csokigyűjtő doboz kihelyezésével gyűlnek a gyermekek részére a csokik, amik már doboz szám arra várnak, hogy decemberben 6-án és karácsony előtt örömöt csaljon beteg és rászoruló gyermekek arcára.


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba