Adni jó

Jó ha meghalljuk a kéréseket, és jó, ha tudjuk teljesíteni is azokat. Így a Szilágy községben élő szegény sorsú embereken is tudott segíteni a Pécsi Első Lions Club. 

Szilágy községben egy 4 gyermekes család otthona leégett. Mindenük oda veszett.

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/tragedia-szilagy-leegett-haz-hateves-kisfiu-kevinke/2088xpg

Ezt a hírt meghallva, a tagságtól a már korábban gyűjtögetett ruhaadományokat átnézve és válogatva rengeteg gyermekruha előkerült gondolva itt a 4 gyermekre. De ahogy a hír körbejárt a tagjaink között, már nemcsak gyermek holmik, játékok, felnőtt ruhák, konyha- és ágynemű garnitúrák is mentek a zsákokba. Került melléjük még 2 db ugyan régebbi tipusu, de működő képes tv készülék is.

A község polgármesterével Romoda Sándorral  egyeztetve kiderült, hogy a család már a média hatására, nagyon sok adományt kapott, és leginkább a házuk építésénél várja a segítséget. Mivel a község sajnos a szegényebbek közé tartozik, lakosai között nagyon sok olyan család akad ahol szívesen fogadnának  minden segítséget.

Polgármester Úr azt is felvállalta, hogy a zsákok elszállítása után gondoskodik azok szétosztásáról  a rászoruló családok között.
Adni mindig jó! Jó ha meghalljuk a kéréseket, és jó, ha tudjuk teljesíteni is azokat. Így a Szilágy községben élő szegény sorsú embereken is tudtunk egy csöppet segíteni.  Csepp ugyan a tengerben, de segíteni ebben a nehéz helyzetben még nagyobb szükség,


Lions mottónkat  nem feledhetjük el még akkor sem, ha világjárvány is van hiszen….
We serve – szolgálunk. 


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba