4. Pécsi Lions Est

Előadás a látásról a szürések fontosságáról, megelőzésről a Pécsi Első Lions Club soron következő beszélgetős programja.

A 2019/2020-as Lions évben sikeresen elindítottuk a Pécsi Lions Esték rendezvény sorozatunkat, melynek keretében olyan előadókat szándékozunk meghívni egy-egy beszélgetős estre, vagy egy előadás megtartására, amely az egészségmegőrzés, az egészséges életmód, és egyéb olyan témákhoz kapcsolódik, melyet szívesen hallgatnánk és hallgatnának meg kedves meghívott vendégeink is.

A 2019-es évben 3 nagysikerű előadáson voltunk túl, mikor 2020. márciusától a pandémiás világjárvány keresztül húzta számításainkat. Sajnos a többi tervezett előadásunkat ennek következtében sem tudtuk megtartani a 2020/2021-es Lions évben.

 Ahogy lehetőség nyílt a Pécsi Lions Esték ismételt megszervezésére és megtartására, örömmel és elsőként hívtuk dr. Szava Éva szemész főorvos asszonyt, aki évek óta klubunk tiszteletbeli tagja és az általunk szervezett ingyenes szemészeti szűrő vizsgálatok szakorvosa is egyben.

Főorvos Asszony brillírozott, rengeteg esettanulmányból csemegézett, nem csak általánosságokban beszélt, ott helyben válaszolt a feltett konkrét egyedi és a témába vágó izgalmas kérdésekre , ezáltal fantasztikus előadáson vettek részt azok, akik időt tudtak szakítani ebben a rohanó világban, és eljöttek a Szent György Fogadóba a meghirdetett előadásra.

Akik pedig tudtak maradni, az előadást követően, egy kellemes vacsorát fogyaszthattak el, és beszélgettek este 8 óráig. A programon mindenki fantasztikusan érezte magát. Köszönet érte a támogató főorvos asszonynak dr.Szava Évának.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba