2022-23. lions év kezdése

2022. szeptember 5-én a 2022/2023. lions év első közgyűlésesét megartotta a Pécsi Első Lions Club a Szent György Fogadó éttermében. A napirendi pontoknak megfelelően a leegyeztetett éves feladatok ismertetése után elfogadásra került Hajdu Kata elnökasszony felvázolt programja.

A tervek átbeszélése után ünnepélyes keretek között egy új tag avatására került sor. A Lions himnusz meghallgatása után, dr.Reining-Kádár Krisztina jelölt felolvasta a Lions Etikai Kódexet, vállalta a Lions mozgalom jelszavának megfelelően a We serve – szolgálunk jószolgálati eszméjét, igy ettől a naptól erősíti dr.Reining-Kádár Krisztina a klub munkáját.
A taglétszám igy 26 főre nőtt.

Az ünnepség itt még nem ért véget. Több klubtag ünnepelte klubtagságának évfordulóját. Kolbert Imre 10, Dr.Veszpréminé dr.Görcs Mária 20 éves klubtagsága elismeréseként emléklapot és kitűzőt kapott, míg Pávics János 25 éves klubtagsága végett részesült elismerésben, amit örömmel fogadtak. Ezáltal is biztatást kapva, hogy ne felejtsék vállalásaikat és a jövőben is higgyenek a lions We serve – szolgálunk jelszavában.

A klubülés kellemes hangulatban, kötetlen beszélgetéssel, és egy laza vacsora elfogyasztásával zárult.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba