2021-22 év zárása a Pécsi Első Lions Clubnál

A Pécsi Első Lions Club évzáró taggyűlésén a Lions himnusz elcsendesítő dallamai és dr. Farkas Zoltán immár 32. éve alapító tag köszöntése után új tagot avathatott a klub.

Bartáné Kormos Márta 25. tagtárs immár nem csak vendégként, hanem az Etikai kódex fogadalmával teljes jogú tagként fogja látogatni és erősíteni a klub munkáját.

Emlékeztek némán a már elhunyt lion társainkra is, akik már nem lehetnek velünk.

Elnökasszony Hajdu Kata és a tisztségviselők beszámolója szinte meglepően hosszú felsorolással rengeteg jószolgálati eseményt elevenített fel, amit a pandémia gúzsba kötöttsége ellenére a klub tagsága végzett ebben az évben.

A beszámolókat követően egyhangú szavazással bíztuk meg ennek a lions évnek a tisztségviselőit a következő évben is a megkezdett munkájuk folytatására, és a pandémia miatt elmaradt programok megvalósítására.

Ezután a We serve, az Év Lionja, a Jószolgálati nagykövet emléklapok, és a kitűzők átadását követően jubiláló tagtársak emlékokleveleit adta át elnökasszony. Számára meglepő módon a tagság róla sem feledkezett meg.
Az ebédet követő kötetlen beszélgetéssel lezártuk ezt az igazán eseménydús lions évet.

We serve – Szolgálunk!


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Pécsi Első Lions Club

Adószámunk:
19031192-1-02
Számlaszám:
501001121210406000000000

cím: 7623 Pécs,
Szabadság utca 40.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba